Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kadın Hırsızlık Çetesi̇ne Operasyon

    Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü

    Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerimiz, farklı illerden hırsızlık amacıyla ilimize gelen ‘Gaco’ olarak bilinen kadın hırsızlık çetesini başarılı bir operasyonla çökertti.

    Operasyon Detayları

    Aracın ilimize giriş yaptığı bilgisinin alınması üzerine geçiş güzergâhlarında önlem alınarak araç durduruldu. Araçtan inerek kaçmaya çalışan 2 erkek şahıs kovalamaca sonucu yakalanırken, araç içerisinde bulunan 3 bayan şahıs da gözaltına alındı.

    Grubun diğer bayanlarının farklı noktalarda araçtan indikleri belirlendi. Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda şüpheli bayanların binaları gözetledikleri tespit edildi. Akdeniz İlçesi’nde 3 bayan şahıs ile Toroslar İlçesi’nde 4 şahıs, hırsızlık amacıyla ikamete girmek üzereyken kıskıvrak yakalandı.

    Ele Geçirilen Ekipmanlar ve Sonuçlar

    Şüpheli şahısların üst aramalarında kilitli kapıları açmak için kullandıkları tornavidalar ve kilitli olmayan kapıları açmak için kullandıkları plastik aparatlar ele geçirildi.

    Kadın hırsızlık suç şebekesine yönelik yapılan çalışmalarda toplamda 10 kadın ve 2 erkek şahıs yakalandı. İkametten hırsızlık olayları önlenirken, işlemiş oldukları ve teşebbüste bulundukları toplam 6 olay aydınlatıldı. Emniyet birimleri, hırsızlıkla mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.